آشنایی با کمپرسور اسکرو بدون روغن اویل فری – 1403

آشنایی با کمپرسور اسکرو بدون روغن – اویل فری

 

کمپرسور هوای اسکرو بدون روغن یا Oil Free دقیقاً عملکرد و کارکردی همانند کمپرسورهای اسکرو روغنی ( اویل اینجکت ) دارد و بزرگ‌ ترین تفاوت آنها این است ، که این کمپرسور هوا از آب به‌جای روغن برای خنک کردن قطعات استفاده می‌کند.

در این کمپرسور به جای روغن ، آب به محفظه تراکم تزریق می‌شود. این نوع از کمپرسورهای اسکرو با توجه به فشار کاری مورد نیاز می‌توانند به دو شکل کمپرسور اسکرو بدون روغن یک مرحله‌ای و کمپرسور بدون روغن ۲ مرحله‌ای تولید شوند. عدم وجود روغن در این کمپرسورها برای خنک‌سازی بخش‌های مختلف کمپرسور باعث می‌شود که دمای هوای فشرده تولید شده بسیار بالا باشد و زمانی که به فشارهای بیشتر از ۳ یا ۴ بار نیاز باشد باید عملیات افزایش فشار از طریق دومرحله‌ای کردن هواساز انجام شود.

 

نحوه عملکرد : کمپرسورهای اویل فری کار خود را با مکش هوا آغاز می‌کنند. هوای مکیده شده از فیلترهای ورودی عبور داده می‌شود تا ذرات آلاینده آن حذف گشته و هوای پاک به درون موتور کمپرسور راه یابد. سپس هوای فیلتر شده وارد محفظه شده و کمپرسور در مرحله بارگزاری قرار می‌گیرد.


آشنایی با کمپرسور اسکرو بدون روغن ( اویل فری ) - 2

آشنایی با کمپرسور اسکرو بدون روغن ( اویل فری ) – 2

 

کمپرسور اسکرو اویل فری در چه صنایعی استفاده می‌شود؟

صنایع غذایی، صنایع پالایشگاهی، صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی ، صنعت داروسازی ، صنایع تولید شیشه و در تولید مدارهای الکترونیکی نیز باید هوای فشرده عاری از روغن باشد. البته این بدان معنی نیست که خط هوای فشرده ما دیگر نیازی به فیلتراسیون ندارد زیرا در هوای پیرامون ما مقدار  قابل توجهی ذرات معلق وجود دارد که پس از انجام عمل کمپرسور کردن با کمپرسور اسکرو اویل فری باید از نوع خاصی فیلتر در مسیرهای هوای فشرده استفاده گردد که در نهایت هوای فشرده ما با خلوص 003/0 میکرون جهت مصرف نهایی پمپاژ گردد.

 

مزایای استفاده از کمپرسور اسکرو بدون روغن ( اویل فری )

کمپرسورهای بدون روغن همانند کمپرسورهای روغنی دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فردی هستند که مهم‌ترین آنها شامل موارد زیر هستند:

  • این کمپرسورها هیچ‌گونه آلودگی ایجاد نمی‌کنند و هوای فشرده شده کاملاً بدون روغن است.
  • تقریباً می‌توان تمامی گازهای مختلف را با این کمپرسور فشرده کرد.
  • روتورهای این کمپرسورها سرعت بالاتری از روتور کمپرسور اسکرو روغنی دارند.
  • دمای هوای فشرده شده در این کمپرسور بسیار زیاد است
  • به ماده‌ای مانند آب برای خنک‌سازی نیاز دارد.
  • میزان صدای کمی تولید می‌کند و برای کاربردهای پزشکی و داروسازی مناسب است.
  • امکان استفاده از مواد غیرفلزی در روتورهای کمپرسور

 

معایب کمپرسور اسکرو اویل فری چیست؟

در عملکرد کمپرسورهای اسکرو اویل فری هیچ روانکاری برای خنک‌کاری در داخل واحد هواساز وجود ندارد و عمل خنک‌کاری توسط پوششی از تفلون روی روتورها انجام می‌شود به همین دلیل پس از …….. ساعت کار کمپرسور اسکرو اویل فری این پوشش تفلونی از بین می‌رود و باید در ساعت کاری مشخص هر دو روتور دستگاه تعویض گردد که این امر مستلزم هزینه های معادل 35% قیمت دستگاه می‌باشد. البته در کمپرسوهای اویل فری آب خنک مشکلات بیشتر می‌شود و به دلیل استفاده ناصحیح از سیستم خنک‌کاری آب متأسفانه با گرفتگی مجراهای گردش آب روبرو هستیم و این رسوبات به سختی برطرف می‌شوند که هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌نماید.

آشنایی با کمپرسور اسکرو بدون روغن ( اویل فری ) - 3

آشنایی با کمپرسور اسکرو بدون روغن ( اویل فری ) – 3

اجزای تشکیل دهنده کمپرسورهای اویل فری :

  • آنلودر
  • فیلتر هوا فیلتر سپراتور
  • آنلودر ( شیر تخلیه  )
  • رادیاتور دو تیکه روغن و هوا
  • الکترو فن
  • PLC
  • الکتروموتور
  • واحد هواساز (ایرند)
  • بلبرینگ

 


آشنایی با کمپرسور اسکرو بدون روغن ( اویل فری ) - 4

 

زمانی که برای خرید این محصول مراجعه می کنید. باید سعی کنید به برندهای شناخته شده مراجعه کنید تا یک دستگاه با کیفیت را تهیه کنید برند پیشنهادی ما اطلس کوپکو است . سری کمپرسور های اویل فری این برند با پیشوند ZT نامگذاری میشوند .

 

برخی از مدل های پیشنهادی ما :

 


 

پیشنهاد: چنانچه قصد خرید کمپرسور دارید با انتخاب اطلس کاسپین، می‌توانید بهترین و باکیفیت‌ترین اسکرو اویل فری مارک اطلس کوپکو و … را تهیه فرمایید. ، فروشگاه اینترنتی ما به آدرس : compressoryar.ir آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است.

همچنین اگر در هر یک از مراحل خرید، با مشکل مواجه شدید، می‌توانید با شماره های :

33357480 028

09122000264

09122000359

تماس بگیرید تا کارشناسان و متخصصان ما، به تمامی ابهامات و سوالات شما پاسخ دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *